AMIR TEMUR SHAXSIYATIGA TA’RIF - Musurmonova Mohinur Ulug’bek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Amir Temurga ta’rif , uning oilasi , tug’ilgan joyi haqida , hayoti va faoliyati to’g’risida ma’lumotlar berilgan.