TEACHING ACTIVE GRAMMAR WITH WORDBRICK - Jo’rayeva Muhayyo (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur metodik tavsiyada umumiy o‘rta ta’lim maktablari ingliz tili o‘qituvchisining innovatsion metodlardan foydalanish orqali ta’lim sifatini oshirish yo‘llari yoritib berilgan.