BYUJDETDA NOMODDIY AKTIVLAR HISOBI VA AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH - Isaev Otamurod Raxmonovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada byudjet muassasalarida moddiy qiymatliklar ichki auditida qo‘llaniladigan auditorlik usul va amallari, xususan, mazkur jarayonda qo‘llaniladigan inventarizatsiya usulining mazmuni, inventarizatsiya usuli xususiyatlari yoritilib, mazkur sohada tadqiqotlar olib borishning dolzarbligi ochib berilgan. Maqola mavzusi bo‘yicha tadqiqot olib borgan har bir iqtisodchi olimning g‘oyalari aks ettirilgan manbalar batafsil aks ettirilgan.