TURK VA MO’G’UL TILLARINING MORFOLOGIK TAHLILI - Boyqulova Sevara; Rabbimqulova Go'zal; Shamsuddinova Iqbol (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Turk va mo’g’ul tillar tuzilishi,ularning morfologiyasi tahlili va ularning o’shash va farqli jihatlari haqida ma’lumot berib o’tiladi.Shuningdek mo’g’ul tilining o’ziga xos farqli jihati haqida ham ba’zi misollar keltirib o’tiladi.