ДОН СИФАТИ ВА ҲОСИЛДОРЛИГИГА МИНЕРАЛ ЎҒИТЛАРНИНГ ТАЪСИРИ - З.Д.Холмуродова; Г.Н.Утаева (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: Кузги буғдойни суғориладиган ерларда ҳосилдорлик ва дон сифати, ўғитлаш меъёрлари, тупроқни ишлаш ва бошқа омилларни таъсирида дон таркибидаги оқсил ва клейковина миқдорини ошириш буғдой етиштиришда, иқтисодий самарадорликка бевосита таъсир этишнинг ахамияти ўрганилган