BUYUK ASTRANOM AHMAD AL-FARGʻONIY - Elamonova Dildora Sur'at qizi; Burxonova Dilnoza Bahodir qizi; Ibodova Nasiba Muhammadi qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Biz ushbu maqolada Ahmad al-Fargʻoniyning hayot yo‘li, qoldirgan buyuk merosi va ilim yo‘lida chekkan mashaqqatli hayotini o‘gandik.