MAKTABGACHA TAʼLIMDA PEDAGOGLAR AKT DAN FOYDALANISH USULLARI - Sholpanova Aygerim Marxabayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda maktabgacha ta’limda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) o‘rni o‘rganilib, o‘qituvchilar tomonidan yosh o‘quvchilarni jalb qilishda qo‘llayotgan samarali usullarga e’tibor qaratiladi. Raqamli resurslarning jadal kengayishi bilan AKT erta yoshdagi bolalar ta’limini yaxshilash uchun muhim vositaga aylandi. Maqolada AKTni qo‘llash bo‘yicha ilg‘or tajriba va muammolarni o‘rganib chiqib, O‘zbekistondagi maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalar rivojlanishini qo‘llab-quvvatlovchi va ta’lim muhitini yaxshilashga qaratilgan strategiyalar yoritilgan.