DUDUQLANUVCHI BOLALARDA O’YINLAR ORQALI MUSTAQIL NUTQNI SHAKLLANTIRISH - Karimova Nadiya Baxoniddinovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada duduqlanuvchi bolalarga pedagogik-psixologik ta’lim berish ularni nutqni o’yinlar asosida shakllantirish va rivojlantirish kabi masalalar yoritilgan hamda mavzuga doir xulosa va takliflar bildirilgan.