O’ZBEKISTONDA INKLYUZIV TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH - Ergashev Yusuf (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekiston ta’lim tizimidagi islohotlar va ularning ahamiyati, inklyuziv ta’limni yuksaltirish masalalari, 2020-2025 yillarda xalq ta’limi tizimida inklyuziv ta’limni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik asosi tahlil qilingan.