INKLYUZIV TA’LIMNI JORIY ETISHDAGI TO’SIQLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH USULLARI - Ergashev Yusuf (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada davlatimizda inklyuziv ta’lim tizimini joriy etishning zarurati, mazkur tizimni joriy etish oldida turgan to’siqlar va ularni bartaraf etish shu sohani rivojlantirish yo‘llari bayon etilgan.