KEKSA YOSHDAGI ODAMLARNING XISSIY ZO’RAVONLIGI VA UNING OLDINI OLISH - Abdujalilov Bekzod (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Dunyoda va O‘zbekistonda keksalarga nisbatan hissiy zo’ravonlik holatlarining oldini olishga qaratilgan ilmiy va amaliy tavsiyalar berilgan, hissiy zo’ravonlik tushunchasining mohiyati yoritilgan va bu turdagi zo’ravonliklarning yuzaga kelish asosiy sabablari va salbiy oqibatlari ko‘rib chiqilgan hamda ilmiy takliflar berib õtilgan.