MALAKA OSHIRISH TIZIMIDA YO‘RIQCHILARNING KASBIY-INTELLEKTUAL QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA IJTIMOIY HAMKORLIKNING AHAMIYATI - Nalibayeva Cho‘lpon Baxit qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada malaka oshirish tizimida yo‘riqchilarning kasbiy-intellektual qobiliyatlarini rivojlantirishda ijtimoiy hamkorlikning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.