SAMARQAND VILOYATIDA KORONOVIRUS INFEKTSIYASI TARQALISHI - Fayziyev Sarvarxon; Nuriddinov Axmad Muxammadiyevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqola Samarqand viloyatida koronavirus infeksiyasining tarqalishi va uning aholi salomatligiga ta’sirini tahlil qiladi. Pandemiyaga qarshi kurashda ko‘rilgan chora-tadbirlar, jumladan, karantin rejimi va vaksinatsiya kampaniyalari haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, kelajakda sog‘liqni saqlash tizimini mustahkamlash va pandemiya oqibatlarini kamaytirishga oid tavsiyalar ham keltirilgan.