КОРХОНАЛАРНИНГ БОШҚАРИШНИ ЯХШИЛАШДА ИҚТИСОДИЙ ТАҲЛИЛНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Артиқов Баходиржон Махкамович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация. Мақола корхоналарниг ривожлантириш истиқболларини белгилашда иқтисодий таҳлилнинг методидан фойдаланиш ва унинг ўзига хос хусусиятларини ўрганишга бағишланган. Мақолада, корхоналарнинг ривожлантириш истиқболларини белгилашда иқтисодий таҳлилнинг методидан фойдаланиш имкониятлари ва таҳлил методидан фойдаланишнинг ўзига ҳос хусусиятлари очиб берилган. Иқтисодий таҳлил методи нима? Иқтисодий таҳлилнинг методидан фойдаланиш орқали корхонанинг ривожлантириш истиқболлари қандай белгиланади? Корхонанинг ривожланиш истиқболларини белгилашда иқтисодий таҳлил ўтказишнинг қайси усулларидан фойдаланиш кўпроқ ижобий натижа беради? Каби саволларга жавоблар берилган.