BIR HIKOYA TAHLILIGA DOIR - Mohinur Sherboyeva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotasiya: mazkur maqolada bugungi oʻzbek nasrida oʻziga xos uslub va yoʻnalish ohangiga ega boʻlgan yozuvchi Isajon Sultonning badiiy ijodiy mahorati, hikoyanavislikdagi tajribasi, ijodida qadimgi va yangi davr kishisi obrazini yaratishda anʼanaviylik bilan oʻziga xos ijodiy individuallika intilish kabi qator masalalar adib qalamiga mansub “Ismsiz qahramon” hikoyasi misolida tahlilga tortildi.