TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR AHAMIYATI - Dilbar Ilauatdinova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: maqolada ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan samarali foydalanish haqida fikr yuritilgan.