XORIJIY TILLARNI O’QITISHDA AN’ANAVIY VA ZAMONAVIY METODLARNING O’RNI HAMDA TAFOVUTLARI - Suvanova Oydin; Mamatkulova Nilufar (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turli ta’lim muassasalarida o‘rgatilayotgan xorijiy tillarni o‘qitishda foydalanib kelinayotgan an’anaviy hamda zamonaviy ta’lim metodlari yoritilib, ularning tafovutlari va ba’zi na’munalar keltirilib o‘tiladi.