QANDOLATCHILIK KORXONASIDA INTEGRALLASHGAN SIFAT MENEJMENTI TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Valiyeva Shoxsanam Saidovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ilmiy - tadqiqot ishida sifatni boqarishning zamonaviy talablari boʻyicha ishlab chiqarish korxonalarida sifat menejmenti tizimini joriy qilish, sifat tizimi modelini yaratish va ishlab chiqarish korxonlaridagi sifat tizimi rivojlantirish yoʻnalishlari, sifat menejmentini tizimihamda va uni takomillashtirish boʻyicha uslubiy qoidalar, amaliy natijalarni ishlab chiqish, qandolatchilik korxonalari sifat menejment tizimining tahlilini amalga oshirish, etkazib beruvchi kichik korxonaning sifat tizimini takomillashtirish uslublarini tanlash va asoslash, sifat menejment tizimini takomillashtirish samaradorligini aniqlash yoʻnalishida ilmiy izlanishlar olib borilgan.