MILLIY KURASH MUSOBAQASI DAVOMIDA SODIR BO‘LADIGAN PSIXOLOGIK JARAYONLAR - Do‘stiyorov Fayzbek Sodiq o‘g‘li; Yo‘ldosheva Madhiya Bekmurod qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Kurashchi yoshlarni tayyorlash bir nechta bosqichlarni qamrab oladi. Bu bosqichlar amaliyotda qanchalik darajada mukammal hamda to‘g‘ri bajarilganligi sportchini natijaga erishganidagina bilinadi.