МУСТАҚИЛ ТАЙЁРГАРЛИК МАШҒУЛОТЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ОРҚАЛИ КУРСАНТЛАРНИ КАСБИЙ ОНГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Ergashev Elyor Urdushevich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: мақолада ўқув-тарбия жараёнининг самарадорлигини, ўқув фанларини ўқитишнинг назарий ва методик даражасини мунтазам равишда ошириш, таълим ва тарбияни хизмат вазифалари билан уйғунлаштириш масалалари, ҳарбий касбий онг, ўз навбатида, ҳарбийнинг профессионал бўлиб шаклланишига хизмат қилувчи омиллар ҳақида маълумотлар берилган.