LEKSIK LUG’ATNI BOYITISHDA QOʻLLANADIGAN METODLAR. (ITALYAN VA OʻZBEK TILLARI MISOLIDA) - Burxonova Mohinur Akbarovna; Sadikova B.M. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada italyan tilining leksik lug’atini oʻrganishda qoʻllanadigan metodlar va ba’zi omillar keltirilib oʻtiladi. Bular orqali til oʻrganish jarayonini qanday qilib tez hamda samarali amalga oshirish mumkinligi qayd etilgan. Qoʻllanilgan usul hamda keltirib oʻtilgan namunalar orqali tahlil qilinib, xulosalar asosida oʻz yechimini topgan.