BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TARBIYA TUSHUNCHASI - Normurodova Adiba Alisher qizi; Norxujayeva Muxlisa Erkin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annostatsiya: Yosh avlodda yuksak ma’naviy fazilatlarni kamol toptirish, milliy mafkurani shakllantirish, boy madaniy merosimiz tarixiy an’analarimizga, umuminsoniy qadriyatlarga hurmat, ularda tarbiyani har tomonlam kamol toptirish oldimizdagi birinchi va oliy maqsadimizdir. Boshlang‘ich ta’lim o‘quvchilarida tarbiya turlari va vositalarini shakllantirish muhim jarayondir. Buning uchun peadgog dars jarayonida mavzu qonuniyatlarini , turli metodlar qo‘llay olishi zarur va muhim masaladir.