BOSHLANG‘ICH TA’LIM PEDAGOGIKASINING ILMIY TADQIQOT METODLARI - Normurodova Adiba Alisher qizi; Doniyorova Sharofat Alisherxon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika fanining ilmiy- tadqiqot metodlari va ularning qay tarzda qo‘llanilishi haqida so‘z boradi. Ilmiy- tadqiqot metodlari ta’lim tizimining takomillashuviga yordam beradi.