МИЛЛИЙ ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ЭКОЛОГИК ОМИЛЛАРНИНГ ЎРНИ ТЎҒРИСИДАГИ МУҚОБИЛ ИЛМИЙ КОНЦЕПЦИЯЛАР ТАҲЛИЛИ - Эгамбердиев Комрон Фармонқул ўғли (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: Атроф-муҳитни муҳофаза қилиш концепцияси атроф-муҳитга таъсир, унинг деградацияси, мамлакат иқтисодий фаровонлигининг эришилган даражаси билан узвий боғлиқдир: бу фаровонлик қанчалик юқори бўлса, деградация даражаси шунчалик паст бўлади, деган қонуниятга асосланади