MAKKAJO’XORINING XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI - Ismoilova U.I.; Karimova L.F. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Makkajo’xori o’simligi haqida uning biofiziologik xususiyatlari xalq-xo’jaligida oziq-ovqat, yem-xashak va bioyoqilg’i ishlab chiqarishda foydalanilishi batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, makkajo’xorining ozuqabopligi va arzonligi, uning barcha sohalarida xalq xo’jaligi uchun ahamiyati oziq-ovqat iqtisodiyotda makkajo’xori hosilini sanoat sohalarida foydalanilishi haqida ma’lumot keltiriladi.