KASBIY TA’LIMDA MALAKALI KADRLAR TAYYORLASH TIZIMINI YANADA TAKOMILLASHTIRISH VA XALQARO TA’LIM DASTURLARINI JORIY QILISH - Tajibaeva Sarbinaz Tlegenovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasbiy ta’limda malakali kadrlarni tayyorlash, boshqaruv tizimi samaradorligini oshirish, xalqaro ta’lim dasturlarini joriy etish hamda ichki va tashqi mehnat bozori talablariga mos raqobatbardosh o‘rta bo‘g‘in kadrlarni tayyorlash tizimini isloh qilish haqida O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining PF-158-son farmoni ijrosini ta’minlash haqida.