REKLAMA MATNLARI HAMDA ULARDAGI MUAMMOLAR O’RTASIDA O’ZARO BOG’LIQLIK - Otajonova Mavluda Mansurbek qizi; D.I.Djafarova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: maqola reklama matnlarining janr xususiyatlariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda reklama matnlarining bir qator janr xususiyatlari hamda ularga oid muammolar o’rganilgan va munosabat bildirilgan. Bundan tashqari, reklama matlarida nutqning ahamiyati va xususiyari haqida ham bir qator tushunchalar berilgan. Matnda tilning expressivlik xususiyatlarini ochib berish haqida ma’lumotlar berilgan.