PROFILAKTIKA INSPEKTORINING UMUMIY PROFILAKTIK FAOLIYATINI TASHKIL ETISH - Nazarov Ilxom Alimovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolaning axamiyati shundaki, Profilaktika inspektorining umumiy profilaktik faoliyati qonun va qonun osti hujjatlari asosida fuqarolarning huquq va erkinliklari, qonuniy manfaatlarini himoya qilishni tashkil etish va huquqbuzarliklarning sodir etilish sabablari va unga imkon bergan sharoitlarni aniqlash ushbu soxada yuzaga kelayotgan dolzarb muammo va kamchiliklar ko‘rsatilgan