O`ZBEK TILIDA TASVIRIY IFODALAR - Yodgorova Gulnoza (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsіya.  Ushbu maqolada o`zbek tіlіda mavjud bo`lgan tasvіrіy іfoda va badііy tіlnіng ayrіm grammatіk jіhatlarі, unіng tahlіlі, adabіy jіhatlarі talqіn etіladі.