ЖАНУБИЙ КОРEЯНИНГ ИСТEЪМОЛЧИЛИК МАДАНИЯТИ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Сардорбек Жаббаров; Абдирашид Мирзахмедов (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: Ушбу мақола Шарқий Осиё минтақасининг ривожланган давлатларидан бири Жанубий Кореяда замонавий истеъмолчилик маданиятининг намоён бўлиши муаммолари, ахолининг истеъмол кайфиятининг жамият тараққиётига таъсири умуминсоний тамойилларда ижтимоий тахлилига бағишланган. Муаллиф Жанубий Корея тажрибаси асосида Ўзбекистонда истеъмолчилик жамиятининг салбий таҳдидларини олдини олишга доир хулосалар қилишга интилган.