QORAQALPOG`ISTON SHAROITIUDA PIYOZNI SOCHMA USULDA YETISHTIRISH AFZALIGI VA HOSILDORLIGI O`RGANISH - D.Hayitboyev; Yuldashev Suxrobjon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya; Piyozni  ekish usullari va ularning afzaliklari hamda  ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.