HUQUQIY MADANIYAT SHAXS MA’NAVIYATI MEZONI SIFATIDA - Nazarov Ilxom Alimovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson ongi va qalbi uchun kurash kuchaygan, globallashuv mafkuraviy ta’sirning kuchli vositasiga aylangan bir vaziyatda ayrim geosiyosiy kuchlar ma’naviyatni pasaytirish, ma’naviy tanazzul va qashshoqlikni yoyishga qaratilgan hatti-harakatlarining mazmun- mohiyatini ochib beradi.