SUN’IY INTELLEKT VA MASHINALARGA OID MASALALARNI BFS ALGORITIMI YORDAMIDA YECHISH - Farmonov Sherzodbek Raxmonjonovich,; Aminjonova Dilobarxon Baxtiyor qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Bfs algoritimidan foydalanish mumkin bo’lgan sohalar, shu sohalardagi qo’llash mumkin bo’lgan o’rinlar keltirilgan bo’lib sun’iy intellekt va mashinalar bilan ishlashga doir misol va masalalarni Bfs algoritimi yordamida samarali yechish va tahlil qilish ko’rib chiqilgan.