MATERIALLARGA EGOVLAR ORQALI ISHLOV KO’NIKMALARINI RIVOJLANTRISH - Naxalboyev Nazarbek; Eshquvatov Xurshid (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada metall, yog‘och, plastmassa materiallariga egovlar bilan ishlov berish usullari hamda egov tuzulishi, turlari va xavfsizlik texnika qoidalari yoritilgan.