RO'ZANI BUZUVCHI AMALLAR - Matkarimov Hakimboy Shokirovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbuning mazmuni ro‘za tutgan kishi nima qilsa ro‘zasi qabul bo‘lmasligi nimalar qilishi mumkin emasli haqida yoritiladi qaysi holatlarda ro‘zasi ochilib ketishi hamda qarz ro‘zalar tutishligi haqida.