“KOSMIK TEZLIKLAR” MAVZUSINI O‘QITISH METODIKASI - Voxidova Ruxshona Baxtiyor qizi; Narbayev Azamat Bahramovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida Astronomiya fanini o‘qitishda mediata’lim, ta’limda raqamli texnologiyalar hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda darslarni tashkillashtirish usullariga to‘xtalib o‘tilgan. Maqolada “Kosmik tezliklar” mavzusini o’qitish bo’yicha 1-akademik soatga mo’ljallangan dars ishlanmasi hamda mavzuni o’qitish uchun taklif va tavsiyalar keltirilgan