KIMYOVIY-TEXNOLOGIK JARAYONLARNI MATEMATIK MODELLASH, MAʼLUMOTLARNI QAYTA ISHLASH - Turayev Qahramon Nortojiyevich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotasiya: Maqolada kimyoviy-texnologik jarayonlari matematik modellash, maʼlumotlarni qayta ishlash boʻyicha keng maʼlumotlar berilgan.