MEHNAT XAVFSIZLIGI STANDARTLAR TIZIMI, UNING AHAMIYATI VA VAZIFASI - Odiljonova Ruzixon Sanjarbek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Mehnat xavfsizligi standartlar tizimi,uning ahamiyati va vazifasi mualliflarining nazariy,umumlashtiruvchi fikrlari keltirilgan.Maqola mehnat muhofazasi va texnika xavfsizligi yo‘nalishlari talablari,mehnat muhofazasi va xavfsizlik mutaxassislari hamda keng izlanuvchilar uchun mo‘ljallangan.