TAʼLIMDA IJODIY KONSTRUKTORLIKNING OʻRNI - Zuhriddinova Nilufar Nusrat qizi,; Kamoldinova Dilafruz Valijon qizi,; Mirkomilova Zulfiya Mirzoxidjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada kreativlikning mohiyati, kreativlik atamasi, kreativlik sifatlarini rivojlanishiga ta’sir etuvchi ijtimoiy omillar, ta’lim oluvchilarni faolligi, bundan tashqari ta’lim oluvchilarda tanqidiy va kreativ tafakkurni shakllantirish yo‘llari va shakillari, kreativlikni rivojlantirish bayon etilgan.