BAHOLASH TIZIMLARINING MILLIY TA’LIM TIZIMLARIGA TA’SIRI - Jumanazarov Shohruhbek Umidjon o‘g‘li; Azimjon Axmedov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim sohasida baholash tizimlarining talablari , ta’lim tizimiga joriy etishning tamoyillari va ta’lim jarayonini zamonaviy sifatli tashkillashtirishi haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, baholash tizimlarining muhim ahamiyati ochib berilgan.