ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA TADBIRKORLIKKA YO’NALTIRIB O’QITISHDA XORIJIY DAVLATLAR TAJRIBASI - Gasanova Rushana Arsen qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida tadbirkorlikka yo‘naltirilgan ta’limning xorijiy tajribasini o‘rganish va ularning mahalliy ta’lim jarayoniga tatbiq etish imkoniyatlari yoritiladi. Maqsad – o‘quvchilarda nafaqat til savodxonligini rivojlantirish, balki ularning kelajakda muvaffaqiyatli va faol fuqarolar bo‘lib shakllanishiga ko‘maklashishdir.