DAVLATNING OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TAʼMINLASHDA BELGILAGAN VAZIFALARI VA ULARNI AMALGA OSHISHINING HOLATI - Xayitali Sheraliev (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlashda xalqaro tashkilotlar va davlatning vazifalari, shu borada amalga oshirilayotgan ishlar hamda strategik maqsadlarga erishish bo‘yicha ishlab chiqilgan dasturlarning dolzarbligi. Oziq-ovqat xavfsizligini mamlakat iqtisodiy xavfsizligidagi ahamiyatining o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan.