MAYATNIKLARLARNING ISHLASH PRINSIPINI O‘RGANISH METODIKASI - Nafasova Gulnoza Baxtiyorova; Yusupov Nurbek Husan o’g’li; Jakbaraliyeva Mohichehra Burxojon qizi; Murtozova Aziza Mustafoqul qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Anotatsiya: Maqolada mayatniklarni real va virtual laboratoriyada hamda kreativ rasmlardan foydalangan holada namoyish tajriba  orqali tushuntirish, ularni bilim ko’nikmalarini yanada oshirish