SOLISHTIRMA ISSIQLIK SIG’IMINI ANIQLASH USULLARI - Ikramov R.Gʻ.; Nuriddinova M.A.; Sultanov B.Q.; Xolmirzayev O.T.; Bozorova G.Sh.; Ne'matjonov Sh.R.; Soatillayev A.U. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ma’lumki, bugungi kunda energiyaga bo’lgan talab xar qachongidan ortgan zamonda, muqobil energiya resurslari qayta tiklanuvchi energiya manbalariga bo’lgan qiziqish ortadi, bu manbalarni o’rganishda solishtirma issiqlik sig’imini bilish muximdir. Shuning uchun bu ishda ularni aniqlash usullari keltirilgan.