BOSHLANG’ICH SINF TEXNOLOGIYA DARSLARIDA APPLIKATSIYA BILAN ISHLASH MAVZULARINI TO’G’RI TASHKIL ETISH TALABLARI - Mir-yusupova Muxayyo Alimjonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Maqolada  applikatsiya tushunchasi xususiyatlari va materiallariga ko’ra xilma-xil bajarilishi texnikasining o’xshashligi bilan birlashgan badiiy asarlarni yaratish usullarini o’z ichiga oladi. Har bir material applikatsiyasi bajarilish texnikasiga jiddiy ta’sir ko’rsatuvchi xususiyatlarga ega, masalan, qogo’z, limon, daraxtlar po’stloqlari fonga turli yelimlar bilan yopishtirilishi haqida uslubiy tahlil qilingan.