BADIIY MODELLASHTIRISH VA DIZAYN - Abdupattoyeva Nazokat Baxtiyorjon qizi; Olimova Fotimaxon Rustamjon qizi; Zuhriddinova Nilufar Nusrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu tezisda zamonaviy madaniyatning eng yosh va tez rivojlanayotgan sohalaridan biri bo`lmish dizayn va badiiy modellashtirish haqida so`z yuritiladi.