TEXNIK IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH METODLARI - Abdupattoyeva Nazokat Baxtiyorjon qizi; Zuhriddinova Nilufar Nusrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada sanoat ishlab chiqarishida yuzaga kelgan ehtiyoj texnika taraqqiyotini jadallashtirishga xizmat qiluvchi muhim omillardan biri texnik ijodkorlik, texnik ijodkorlikni rivojlantirish metodlari haqida so`z yuritiladi.