MASOFAVIY TAʼLIM TIZIMIDA KONVERGENT TAʼLIM XIZMATLARINI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH STRATEGIYASI - Olimova Bahora Shuxratovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada masofaviy ta’lim tizimida konvergent ta’lim xizmatlarini shakllantirish va joriy etish asosan telekommunikatsiya infratuzilmasining rivojlanish darajasiga hamda rivojlantirish strategiyasi yangi ta’lim tizimida ishlashga doir ma’lumotlar berilgan.