KADRLAR MENEJMENTINING ZAMONAVIY SHAKLINING BARQARORLASHUVI - Gulov Muxtor Ochilovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kadrlar menejmentining zamonaviy shaklining barqarorlashuvi va hozirgi sharoitda ishlab chiqarishda inson omilidan samarali foydalanish muammolarini hal etishga kompleks yondashuvni ta’minlovchi iqtisodiyotning barcha tarmoqlarida kadrlarni boshqarishning qulay mexanizmini yaratish.