AN’NAVIY HONANDALIK TA’LIM JARAYONLARIDA MAQOM IJROCHILIGINI O ‘RGATISHDA “USTOZ-SHOGIRD” AN’ANALARI - Akbarova Mohigul Gulomovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada an’naviy honandalik ta’lim jarayonlarida  maqom ijrochiligini o ‘rgatishda  “ustoz-shogird” an’analari asosida mashg ‘ulotlarni olib borish jarayonlarida yuzaga keladigan muammolar va ularga samarali yechimlar hususida fikr yuritilgan. Keltirilgan fikr mulohazalar olib borilgan mashg ‘ulotlar natijasi o ‘laroq shakllangan hulosalar asosida yoritilgan.